Ecigg & Tillbehör

Sluta röka med startkit för ecigg

​Har du bestämt dig för att sluta röka? Då är ett ecigg startkit precis vad du behöver för att du faktiskt ska lyckas. Det kan kännas konstigt att byta ut cigg med ecigg, men faktum är att det är helt ofarligt att röka ecigg och du kommer från och med nu endast att få i dig vattenånga istället för de tusentals gifter som faktiskt finns i tobak. Beställ ett startkit e-cigg redan idag och ta ett positivt steg för din hälsa. 

Med hjälp av ecigg blir det näst intill enkelt att sluta röka och därför är detta något som du bör överväga. Det finns dessutom mängder med olika smaker på e-juice som gör att det till och med kommer att bli roligt. Tänk dig att röka jordgubb eller citron eller varför inte energidryck? Det finns många olika smaker att välja mellan när det kommer till ecigg och därför ska du köpa ett startkit.

Du kan röka var du än är

Med ecigg kan du röka vart du än befinner dig, en god anledning till det är att du bara kommer att andas ut ånga från vatten och därav kommer du inte att andas ut något giftigt eller skadligt. Röken sätter sig inte heller i tak eller i väggar och lämnar en ful färg. Detta är en fantastisk fördel som bland annat innebär att du inte behöver gå utomhus under vintern för att du ska få i dig nikotin. De är dessutom mycket mer ekonomiskt att röka ecigg än det är att röka vanliga cigg och därför kan detta även vara en ekonomisk fråga.

Du kan generellt få ut 10 stycken paket av en enda ejuice och detta är till samma pris av ett paket och därför kommer du att spara väldigt mycket pengar på att röka ecigg istället för att röka vanliga cigg. Det är bara en av alla anledningar till att du ska byta till ecigg redan idag.​